Purcel fript

Purcel fript

Purcel fript
Autor:
Ingrediente
  • 1 purcel de lapte
  • 3 linguri de ulei
  • 2 lingura rom
  • 5 linguri de apa
  • mere
  • patrunjel
Instructiuni
  1. Se opareste un purcel de lapte.
  2. Se curata maruntaiele, se sareaza, se pipereaza, se indoaie picioarele din spate, iar cele de dinainte se infig in coaste.
  3. Se pune un mar in interiorul purcelului.
  4. Apoi, purcelul se pune intr-o tava si se ungecu untura fierbinte.
  5. Se face un sos din 3 linguri de ulei, 2 lingura rom, 5 linguri de apa si se toarna peste purcel. Datorita acestui sos, carnea se intareste.
  6. Se serveste intreg, putand sa puneti in gura acestuia un mar, sau patrunjel.

 

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie o recenzie: