Pomana porcului

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pomana porcului

Pomana porcului
Autor:
Ingrediente
  • 1kg carne porc
  • inima
  • rinichi
  • splina
  • momite porc
  • sare
  • piper
  • suc de rosii sau bulion
Instructiuni
  1. Imediat dupa taierea porcului este o traditie ca sa se faca asa zisa pomana a porcului. In mod normal carnea imediat dupa taiere nu are gust bun Ea trebuie sa stea o perioada la frig ca sa aiba cele mai bune calitati.
  2. Se spala carnea si organele si se pun intr-un ceaun cu fundul gros la foc mic, sa se prajeasca in untura.
  3. Ceaunul va sta pe foc mic 2-2 ½ ore timp in care se va mesteca din cand in cand.
  4. Cand este gata, se adauga putin bulion 1 lingura si se mai tine pe foc 2-4 minute .
  5. Se serveste cu mamaliga.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie o recenzie: