Rulada porc

rulada-porc

Rulada porc

Rulada porc
Autor:
Ingrediente
  • 1-1,5 kg pulpa de porc dezosata
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • foaie de dafin
  • usturoi
  • 250 ml vin
Instructiuni
  1. Carnea se aplatizeaza cu ajutorul cutitului pana la o grosime de 1,5 cm.
  2. Se condimenteaza cu amestecul de condimente si se ruleaza.
  3. I se mentine forma de rulada cu ajutorul unei ate cu care se infasoara strans.
  4. Se pune intr-o tava la cuptor cu vinul : 300 ml de apa, o foaie de dafin.
  5. Se tine la cuptor, ungand din cand in cand cu sosul din tava 1 ½ ore. Inainte de servire se desface ata si se taie felii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie o recenzie: