Ciorba de periosoare cu smantana

ciorba-de-perisoare-cu-smantana-si-tarhon

Ciorba de periosoare cu smantana

Ciorba de periosoare cu smantana
Autor:
Ingrediente
  • 2,5 l de apa
  • 1,2 l de bors
  • zarzavat de supa
  • verdeata
  • 3 rosii
  • sare
  • un galbenus
  • doua linguri de smantana
  • 500 de g carne cu os
  • 2 felii de paine
  • doua linguri de orez
  • o ceapa
  • un ou
  • piper
Instructiuni
  1. Se pune la fiert intr-o oala cu apa, un morcov, un patrunjel si o ceapa, toate taiate marunt si osul care ramane de la carne.
  2. Se lasa sa fiarba bine.
  3. Se toarna borsul fiert separat si strecurat.
  4. Se adauga verdeata taiata fin, rosiile carora li s-au scos semintele si sare.
  5. Se lasa sa dea cateva clocote.
  6. Se face o tocatura de carne, cu miezul de la o felie de paine muiat si stros bine.
  7. Se adauga orezul, ceapa tocata fin, un ou, sare, piper.
  8. Se fac perisoare mici cu mana uda si se pun la fiert in ciorba. Inainte de a se servi, se scoate osul din ciorba si se drege cu un galbenus batut cu smantana.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie o recenzie: