Ciorba de os de porc
Autor: 
 
Ingrediente
  • 1kg oase porc-rasol
  • oase garf
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1-2 ardei sau zarzavat de ciorba 3-4 linguri
  • 3-4 cartofi
  • 3 rosii sau 150 ml suc de rosii
  • leustean
  • marar
  • 750 ml bors
  • sare
  • 3 litri apa
Instructiuni
  1. Oasele se dau cu sare de cu seara.
  2. A doua zi se pun la fiert, se aduna spuma si se lasa sa fiarba o ora.
  3. Se adauga zarzavatul si se fierbe 15 minute.
  4. Se pun rosiile care se clocotesc 5 minute si se pun cartofii.
  5. Cand sunt fierti cartofii se pune borsul si sarea.
  6. Dupa primul clocot se gusta, daca nu e suficient de acra sau de sarata se mai adauga, daca este prea acra sau sarata se mai pune putina apa.
  7. Se clocoteste din nou si se pune mararul si leusteanul.
  8. Se stinge focul imediat.
Recipe by De Craciun at http://decraciun.6r.ro/ciorba-de-os-de-porc/