Cotlete de porc cu smantana

cotlet-de-porc-in-sos-alb

Cotlete de porc cu smantana

Cotlete de porc cu smantana
Autor:
Ingrediente
  • 4 - 6 cotlete porc
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar vin alb
  • 1 pahar smantana
  • sare
  • 1 ceapa
  • 1 cana ulei
Instructiuni
  1. Se curata carnea de pe os si se prajeste pe fiecare parte cate 3 min. Se sareaza, se lasa in cratita in care s-au prajit, se adauga o ceapa toccata si putina apa calda.
  2. Se acopera vasul si se lasa mancarea sa scada. Dupa 20 min. se adauga faina desfacuta intr-un pahar de vin alb si cateva boabe de piper. Se continua fierberea 15 min., dupa care se adauga smantana. Se tine pe foc mic 10 min, dupa care se ia vasul de pe foc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie o recenzie: